Mercure Bali Harvestland Kuta

Bagikan Lowongan :

Mercure Bali Harvestland Kuta is urgently looking for:

1. Chief Security
2. Engineering attendant (DW)
3. Guest Service Attendant
4. Waiter (DW)

Requirements :

  • Having positive attitude toward job, great motivation to implement and maintain the benchmark
  • Command of both written and spoken english
  • At least 1 year experience in the same position or has experience in hotel background is an advantage (2,3,4)
  • Fresh graduated are welcome (2,3,4)
  • Preferably having a GADA UTAMA certificate (1)
  • Familiar with Rhapsody/Realta system is an advantage (3)
  • Available to join immediately

For interested candidate please send your CV to :

hrm@mercurebaliharvestland.com and cc to recruitment@mercurebaliharvestland.com or bring your CV and recent photograph to Mercure Bali Harvestland Hotel at Jl. By Pass Ngurah Rai No. 8, Simpang Siur, Kuta, No Tlp : 0361750483

Author: admin Lowongan Hotel Bali

Admin lowongan hotel Bali.

Bagikan Lowongan :

Tips Untuk Pelamar

  • Jangan lupa sampaikan kamu mendapat Info Lowongan dari LowonganHotelBali.com
  • Buatlah CV dan Surat Lamaran semenarik mungkin agar lebih mendapat perhatian HRD. Buat CV Cepat dan Praktis di BikinCV atau lihat Contoh Surat Lamaran yang Baik disini.
  • Ketika melamar lowongan kerja, anda tidak boleh membayar sejumlah uang kepada seseorang/ perusahaan. Jika ada yang meminta, Tolak Saja! Kemungkinan besar itu adalah sebuah penipuan.
  • Belakangan ini sering terjadi penipuan kepada calon pencari kerja. Selalu berhati-hati dan waspada terhadap segala bentuk penipuan!

Mungkin Kamu Juga Suka :